De Vereniging

Danssportvereniging Dance Explosion is een vereniging die anders is dan alle andere. In het verleden is gebleken dat er in Nederland vooral danssportteams zijn die elk in slechts één discipline deelnemen. Na veel onderzoek in binnen- en buitenland zijn wij tot een concept gekomen waarbij wij streven naar het bevorderen van de Nederlandse danssport: samen met de dansers willen we werken aan een topsportklimaat dat op dit moment nergens anders in Nederland te vinden is.

DSV Dance Explosion bestaat sinds april 2013 en is inmiddels weer actief in Nederland. Verschillende dansers en dansteams kunnen zich bij onze vereniging aansluiten. Een danser betaalt iedere maand contributie en kan daarmee, net als in een sportschool, gebruik maken van alle faciliteiten die onze vereniging te bieden heeft. Of het nu gaat om groepstrainingen of vrije trainingen, alles is mogelijk. Dit betekent:

  • Geen extra zaalhuur meer voor de dansers

  • Altijd ruimte om te trainen

  • Gemakkelijk fit blijven door conditietraining

  • Topsportklimaat

DSV Dance Explosion biedt op dit moment verschillende dansstijlen aan. Klik op onderstaande dansstijlen om er meer over te weten te komen!