Sponsoring

DSV Dance Explosion zou niet kunnen bestaan zonder haar sponsoren. Dansen is een dure sport – denk aan de kosten voor trainingen, zaalhuur, gasttrainers, inschrijfgeld voor de wedstrijden, de schitterende kleding, vervoer van en naar de (inter)nationale wedstrijden… Een groot deel van deze kosten wordt betaald door de dansers zelf, maar lang niet alles is zo makkelijk te realiseren.

Natuurlijk zijn wij blij met alle vormen van sponsoring die wij mogen ontvangen en daarom is het bij DSV Dance Explosion niet alleen mogelijk om een evenement te sponsoren of om lid te worden van de Club van 50, maar kunt u ons sponsoren op iedere gewenste manier. Een kleiner geldbedrag of een bijdrage in de vorm van goederen of fysieke ondersteuning bij evenementen: het is allemaal welkom! Dankzij de vele mogelijkheden die wij hebben om onze sponsoren onder de aandacht te brengen, is er altijd een manier waarop we elkaar vooruit kunnen helpen.

Interesse om DSV Dance Explosion te sponsoren? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, dan bespreken we de mogelijkheden.

Of wilt u meer informatie wilt over onze club van 50?